Despre noi

Chirurgii noștri sunt experți în efectuarea procedurilor comune de chirurgie orală, incluzând extracții dentare înțelepte, extirpări tumori eficient, inserări implanturi dentare.

Clinica Laser Dent

De ce sa ne alegi pe noi?

Tehnologie

Pasiune

La Centrul nostru de Stomatologie, apreciem relațiile noastre cu pacienții, făcându-ne prioritatea noastră de a oferi o îngrijire delicată și compasională pe care o meritați de la un dentist expert din București. Lucrăm din greu pentru a vă face să vă simțiți în largul dvs. oferind o îngrijire excepțională a pacientului într-un cabinet modern și o atmosferă relaxată. Ne străduim să dezvoltăm relații pe tot parcursul vieții cu pacienții noștri prin combinarea celei mai noi tehnologii dentare cu un personal profesionist și plin de căldură. Rezultatul este un zâmbet frumos și sănătos care durează o viață!

0 +
Pacienti
0
Cabinete
0
Doctori
0 +
Programari online

Tratamente Laser

Clinica Dentara Laser Dent specializata in tratarea unui volum mare de afectiuni dentare si buco-maxilo-faciale cu ajutorul Laserelor dentare BIOLASER – Waterlaser Erbium MD si Epic X dar si cu alte aparate/tehnici moderne utilizate in endodontie (tratarea canalelor intr-o singura sedinta),radiologie, chirurgie orala,implantologie,estetica dentara,parodonto,protetica si ortodontie.

Programare Online

Clinica Dentara Laser Dent specializata in tratarea unui volum mare de afectiuni dentare si buco-maxilo-faciale cu ajutorul Laserelor dentare BIOLASER – Waterlaser Erbium MD si Epic X dar si cu alte aparate/tehnici moderne utilizate in endodontie (tratarea canalelor intr-o singura

Te programari

click mai jos

Validam programarea

Te asteptam